"Leven doe je samen"

Uijtwijck?

Leefbaarheidspark De Uijtwijck is voor iedereen die wil genieten, sporten en recreëren in een natuurlijke omgeving. Het is ook een speelplek, verblijfspark en werkervaringsmogelijkheid. Ontmoeten is het motto. Immers, leven doe je samen.

è Mensen raken van elkaar vervreemd. Niet alleen in de steden, maar ook in de dorpen komt het steeds vaker voor dat men elkaars buren niet meer kent. Dit is jammer, want door elkaar te leren kennen en dingen met elkaar te ondernemen ontstaat er wederzijds begrip. Misschien zelfs wel meer dan dat. Een levenslange vriendschap, wederzijdse opvang van kinderen, een helpende hand in tijden van nood. Dit noemen we leefbaarheid. Er zijn voor elkaar en er voor zorgen dat dat in een fijne en prettige omgeving kan.

Leefbaarheidspark De Uijtwijck wil hiervoor een mogelijkheid bieden. Om samen te werken aan een fijne, gezellige, mooie en veilige leefomgeving. Belangrijker nog. Een natuurlijke leefomgeving waarin geleerd kan worden hoe het is om dingen zelf te doen, te ervaren, te maken en te ontwikkelen. Er letterlijk zelf de vruchten van te plukken. Door samen te werken aan de leefbaarheid. Immers, leven doe je samen.

Wat is er te doen?

Voor wie?

Hierboven ziet u een idee hoe Leefbaarheidspark De Uijtwijck eruit zou kunnen zien. Door op de link De Uijtwijck te klikken kunt u zien naar de door ons ingebrachte ideeën en misschien wilt u zelf als inwoner van Nederweert wel meepraten over andere ideeën voor het park. Meld u dan aan via de email info@uijtwijck.nl ook uw ideeën zijn van harte welkom.

Openbare bijeenkomst Sport- en recreatiezone Nederweert groot succes
Uw advertie op uijtwijck.nl jazeker.

Uw advertie op uijtwijck.nl jazeker.

Uw advertie op uijtwijck.nl jazeker.

Copyright © 2015. All Rights Reserved by "De Uijtwijck"